fbpx

A Viselkedés Periódusos Rendszere – Prémium Kiadás

Leírás

A viselkedés periódusos rendszerének (VPR) prémium verziója, egy jól átlátható rendszer a nonverbális kommunikáció elemzéséhez a világ elsőszámú testbeszéd-szakértőjétől, Chase Hughes-tól.

A viselkedés periódusos rendszere eredetileg az amerikai rendfenntartó szervek és a hírszerző ügynökségek terepen dolgozó ügynökeinek készült, akik bevetés közben nem hagyatkozhatnak olyan bonyolult és kifinomult módszerekre, mint a poligráf vagy a videó alapú viselkedésanalízis, de szükségük van egy megbízható eredményekhez vezető rendszerre.

A viselkedés periódusos rendszere úgy van felépítve, hogy a viselkedési formák könnyen megtalálhatóak legyenek benne. Két tengelye van: a függőleges tengely az emberi testrészek elhelyezkedését követi, ennek megfelelően a fej a táblázat tetején, a lábak pedig a táblázat alján találhatóak. A két legalsó sor a testhez kevésbé szorosan kötődő viselkedésformákat mutatja be: a felső sorban azt látjuk, hogyan lépünk interakcióba a környezetünkben található tárgyakkal, az alsó pedig verbális kifejezéseinkről és mondataink felépítéséről szól.

A vízszintes tengely jelöli a stressz és a megtévesztés valószínűségének fokozatait, balról jobbra haladva. A táblázat bal szélén találhatók azok a viselkedések, amelyek a legkisebb valószínűséggel jeleznek stresszt vagy megtévesztést, míg a jobb szélén a fokozott stresszt és megtévesztési szándékot valószínűsítő viselkedések és gesztusok láthatók.

Minden egyes cellában szerepel az adott viselkedés neve, illetve annak rövidítése, továbbá az adott gesztus igazoló, felerősítő és cáfoló nonverbális jelek, a viselkedés kulturális és nemi jellegzetességei, valamint a megtévesztési ráta.

A periódusos rendszer egy felbecsülhetetlenül fontos eszköz, amely gyors, pontos, mérhető és megismételhető eredményeket biztosít. Elemző eszközként, a történelemben először, minden interakció lebontható segítségével pontos és általánosan definiálható gesztusokra, viselkedésekre, megtévesztésekre és szóbeli jelekre. A táblázat bármilyen szituációban és helyzetben működik, bármely országban, és úgy tudod vele olvasni a másikat, mint egy könyvet. Segítségével mindössze néhány hét gyakorlás után olyan automatikus kompetenciát fejleszthetsz ki, amely kiemel a tömegből. A viselkedés periódusos rendszerével kizárólag nálunk találkozhatsz a magyar piacon.

Válaszd a VPR prémium verzióját, és legyél a nonverbális kommunikáció nagymestere!

1.790 Ft

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

Minden, amit tudnod kell:

A saját oktatási platformunkon, amelyet folyamatosan bővítve felhasználóink számára a kommunikációs taktikák és profilozás legkomolyabb hazai közösségévé fogunk növelni.

Igen! Bár a tanfolyam főleg a munkahelyi szituációkra koncentrál, a benne foglalt kommunikációs- és befolyásolástechnikai fogások az élet minden területén komoly előnyökhöz juttatnak!

Semmi extrára nincs szükséged, csak internetkapcsolatra és egy laptopra/okoseszközre. Ha ezeket a sorokat olvasod, már jó vagy. :)

Ha most megveszed, nemcsak, hogy akciós áron vehetsz részt a kurzuson, de meglepünk még két szuperizgalmas és fontos bónusz modullal is:

  • Toxikus emberek kiszűrése
  • Erőszakos viselkedés előrejelzése

Természetesen! A vásárlást követő két hétig (14 napig), amennyiben nem vagy elégedett, kérdés nélkül visszatérítjük a tanfolyam árát. Nincs kérdés, nincs harag.

INGYENES TARTALOM

Töltsd le most ingyenes ebookunkat!

Töltsd le most ingyenes ebookunkat a Bullyingről!

Ahogyan a Balázsékban is hallhattad!