SIKERES MUNKAHELYI KOMMUNIKÁCIÓ

Chase Hughes technikáira épülő kommunikációt fejlesztő tanfolyam

Korlátozott ideig hozzáférést biztosítunk a "Konfliktuskezelés befolyásolás technikával", illetve a "Toxikus Emberek Kiszűrése" modulokhoz is.
MINTALECKE

Próbáld ki díjmentesen!

Ilyen leckékre számíthatsz a tanfolyam során. Indítsd el a videót és tanuld meg miért NE használd a “Beszélnünk kell” kifejezést, valamint mit használj helyette, hogy megnyisd a kommunikációs vonalakat!

Töltsd le díjmentesen a 29 oldalas jegyzetet, amely további 12 szó-szerinti technikát és számos munkahelyi kommunikációs stratégiát tartalmaz.

Feliratkozás után hamarosan küdjük a jegyzeteket.
Kérdésseddel bátran fordulj hozzánk elérhetőségeink bármelyikén.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím
AzAdatkezelési tájékoztatótmegismertem és elfogadom, hozzájárulok, hogy hírlevelet küldjetek nekem.

TANFOLYAM

Hogyan zajlik a kurzus?

A Sikeres Munkahelyi Kommunikáció tanfolyam egy rugalmas, önálló tanulást támogató online képzés, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy saját tempójukban haladjanak. A kurzus 9 videó modulból áll, melyek bármikor visszanézhetőek.

Minden leckéhez részletes jegyzetet adunk. A jobb tudásmegtartás érdekében az oktató videókat játékos gyakorlat és teszt követi, melyek segítenek a tanultak megszilárdításában.

A képzést az Oktatási Platformunkon (az Akadémián) keresztül értheted el. Itt nem csak a tanfolyamhoz kapsz hozzáférést, hanem a "Befolyásolás és Profilozás Alapkurzushoz", valamint más díjmentes oktatási anyagokhoz is.

A Sikeres Kommunikáció Akadémia mobilalkalmazáson keresztül is elérhető, ahol a tanulás és a közösségépítés összeolvad. Kihívásokkal, játékos gyakorlatokkal és a közösségi tanulás lehetőségével várunk Téged, hogy gyorsabban sajátítsd el a tanultakat.

Nem láttad még a Minta Leckét? Görgess feljebb és nézd meg, vagy iratkozz fel a jegyzetekért.

Mit tartalmaznak a modulok?

Az egymásra épülő modulokat az alábbi sorrendben végezhetőek el
I. Modul 
Mesterkommunikációs gondolkodásmód és alapismeretek
Mire használhatod? Képzeld el, hogy egy fontos találkozón vagy és azon múlik az előléptetésed, hogy mennyire sikerül érthetően és tűpontosan közvetíteni az üzeneted. Azonban már nem izgulsz úgy, mint korábban: briliáns vagy az alapokban, és helyén van a szemléletmódod is.
40 perc
II. Modul 
Nonverbális kommunikáció
Mire használhatod? Az ügyfeled zárt testbeszédet mutat, de te már képes vagy megnyitni a tudatalattiját és bizalmat építeni testbeszéden keresztül (is).
40 perc
III. Modul 
Hazugságvizsgálat
Mire használhatod? Például egy munkahelyi találkozón vagy és látod, hogy a kollégád két verbális és két nonverbális megtévesztéssel kapcsolatos jelet mutatott a válasza során, ami veszélyezteti a munkádat; azonban már képes vagy rögtön kezelni a helyzetet, nem pedig utólag.
60 perc
IV. Modul 
Szó szerinti technikák - asszertivitás, nemet mondás, "bottom-line", bocsánatkérés stb.
Mire használhatod? Te is találtad már magad olyan helyzetben, ahol túl sok feladatot próbáltak rád hárítani. A tanult asszertivitási technikákkal már képes vagy határozottan, de udvariasan nemet mondani, megőrizve ezzel a teljesítményed színvonalát.
120 perc
V. Modul 
Szó szerinti technikák - szkriptelés - hogyan adjunk át nehéz üzeneteket egyértelműen és erőteljesen
Mire használhatod? Például, amikor egy kényes munkahelyi problémát kell közölnöd a kollégáddal. A tanult technikák révén már képes vagy empatikusan és egyértelműen közvetíteni a mondanivalód, minimalizálva a félreértéseket.
60 perc
VI. Modul 
Szó szerinti technikák - megtört lemez, anti-megszakító, visszajelzés, tisztázás stb.
Mire használhatod? Egy munkahelyi vitában találod magad, ahol a kollégád állandóan félbeszakít. A tanultak segítségével sikeresen veszed vissza magadhoz a szót, és eléred hogy figyeljen rád.
60 perc
VII. Modul 
Taktikai kérdezéstechnika
Mire használhatod? Például, egy kollégád passzív-agresszív magatartása során már tudod, miként kell taktikai kérdéseket feltenni, hogy te irányítsd a beszélgetést, hatékonyan kezeld a konfliktust nyugodt légkörért.
120 perc
Ajándék modul I. 
Toxikus emberek kiszűrése
Mire használhatod? Gyakran előfordulhat, hogy munkatársaid között mérgező viselkedés jelenik meg, ami stresszessé és/vagy elviselhetetlenné teszi a munkakörnyezetet. A tanultak segítségével kezelni tudod ezeket a káros viselkedésmintákat, hogy megóvd saját magad és kollégáid mentális egészségét.
120 perc
Ajándék modul II.
Konfliktuskezelés befolyásolás technikával
Mire használhatod? Egy feszült munkahelyi helyzetben találod magad, ahol az indulatok magasba szöknek. A tanult négy lépéses technikával már képes vagy előrelátni és hatásosan enyhíteni az agressziót, fenntartva ezzel a biztonságos és produktív munkakörnyezetet.
60 perc
Tűnj ki a tömegből
A kommunikáció az egyik legkritikusabb képesség, ami a különbséget jelenti. Legyél akár szülő, irodista, vagy értékesítő stb., a siker mindig az emberi kapcsolataink minőségére és hatékonyságára vezethető vissza. Ez a program sorra veszi a kipróbált és gyakorlatban is bizonyított taktikákat, hogy lépésről lépésre szerezz kommunikációs szuperképességeket.
Tűnj ki munkatársaid közül és segítsd a karriered azáltal, hogy tudatosan alakítod a kommunikációdat kipróbált modellekkel és technikákkal. Nincs mellébeszélés, csak részletes útmutató mindenről, amire szükséged van.
Tanulj meg elegánsan és természetes magabiztossággal kommunikálni, hogy érveidet világosan és meggyőzően közvetítsd. Legyen szó prezentációról, értekezletről vagy informális beszélgetésről, légy mindig a helyzet magabiztos ura.
Használj kommunikációs stratégiákat, amelyekkel átveheted az kontrollt a toxikus beszélgetésekben. Legyél te az, aki irányítja a beszélgetést, nem pedig az, aki csak reagál rá.
Sajátíts el olyan technikákat, amelyekkel könnyedén közvetíted az üzeneteidet és elegánsan tudod képviselni érdekeidet a munkahelyen és a magánéletben egyaránt.
Fejleszd az érzelmi intelligenciád, hogy mélyebb kapcsolatokat építhess ki munkatársaiddal és ügyfeleiddel. Erősítsd szociális hálódat és építs ki megbízható, tartós kapcsolatokat, amelyek elősegítik a közös sikereket.
Fogadd konstruktívan és ne reagálj, hanem válaszolj “egészségesen” a kritikákra. Adj professzionális visszajelzést, amivel elősegíted magad és mások a személyes fejlődését is.
100% elégedettségi garanciát vállalunk.
A vásárlást követő 14 napig, amennyiben nem vagy elégedett, kérdés nélkül visszatérítjük a tanfolyam árát.

Tedd meg az első lépést!

LEHETŐSÉG
Kattints az alábbi gombra most, és csatlakozz a programhoz.

Hozz hosszan tartó pozitív változást életedbe egy családi ebéd áráért.
57,920Ft
helyett,
-50%
28,960Ft
Beruházok a fejlődésembe!
Rólunk mondták
KAPCSOLAT
Legyen szó kérdésről, megjegyzésről vagy javaslatról, mindig örömmel fogadjuk megkeresésedet. Írj nekünk itt.
© 2023 Digital Neurons Ltd. All rights reserved.