kommunikálj tűpontosan

Csatlakozz a kommunikátorok felső 0,1%-hoz, és szerezz szuperképességeket!

Szuperképességek

Ki mögé ülnél fel motorozni?

Aki az elmúlt húsz évben az összes könyvet elolvasta arról, hogyan kell motorozni, vagy aki az elmúlt húsz évben motorozott?

Amikor éles helyzetekről van szó, egyikünket sem érdekli a pályakezdő sebész falon lógó diplomája és hogy hány könyvet olvasott el a sebészetről. Sokkal inkább az, hogy hány sikeres műtéten van már túl, azaz milyen gyakorlata van. Senki sem kéri számon Gordon Ramsay szakács végzettségét, hiszen a főztjei minősége önmagukért beszélnek.

Most már te is látod mekkora különbség van információ, és képesség között. A speciális katonai műveletekben a tudás önmagában semmit sem jelent. A tudás precíz alkalmazása jelenti a különbséget élet és halál között.

És te pontosan ezért vagy itt: nem információra van szükséged, hanem a való életben is alkalmazható, kifinomult képességekre.
SZOLGÁLTATÁSAINK
oktatási platform - 3.98 GBP/hó | ~1850 huf
Sikeres Kommunikáció Akadémia
Küldetésünk, hogy képzéseink segítségével olyan szuperképességekre tegyél szert, akár egy titkosügynök: befolyásolj, kommunikálj és értelmezd az emberi viselkedést úgy, mint senki más rajtad kívül a szobában.
Csatlakozz itt
Sikeres Kommunikáció
Akadémia
online kurzus - 28 960 Ft
Sikeres Munkahelyi Kommunikáció
Lépj túl az általános tanácsokon és sajátítsd el azokat a konkrét forgatókönyveket és technikákat, amik működnek. Tanuld meg hatékonyan kifejezni magadat és képviseld az érdekeidet határozottan, mégis elegánsan és erőszakmentesen. Alkalmazz taktikai kérdéseket, melyekkel kifinomultan tudod irányítani a beszélgetéseket, hogy bármilyen nehéz helyzetben könnyen érvényesülj.
Bővebben
Sikeres Munkahelyi
Kommunikáció
Online kurzus - díjmentes
Befolyásolás és Profilozás Alapkurzus
Mivel megbízol bennünk és csatlakozol az Akadémiához, szeretnénk díjmentesen elérhetővé tenni számodra ezt a különleges képzést. Ez a tréning nem csak arra szolgál, hogy új szintre emelje emberismereti és kommunikációs készségeidet, hanem arra is, hogy teljesen új perspektívát nyisson meg előtted az emberi kapcsolatok és a világ működésének megértésében. Alig várjuk, hogy találkozzunk!
Tovább az Akadémiára
Befolyásolás és Profilozás
Alapkurzus
Könyv - 13 860 HUF
Ellipszis Kézikönyv
Csak erős idegzetűeknek! A legmodernebb, katonai szintű profilalkotási és befolyásolási technikák kézikönyvét tartod majd a kezedben, amelyet a viselkedés-programozás „Bibliájaként” is emlegetnek. A szerző Chase Hughes, a világ első számú profilozója és befolyásolás szakértője, aki eredetileg az amerikai hírszerzési műveletek számára írta ezt a korszakalkotó művet. Mi most elhoztunk neked magyar nyelven, hogy könnyeben befogadhasd! Figyelem! A könyv csak korlátozott számban elérhető: rendeld meg, amíg a készlet tart!
Megveszem
E-Könyv - 14.75 GBP | ~ 6 500 HUF
Profilozó e-book
Chase Hughes viselkedéselemzési technikáira épülő kézikönyv, amely a profilozás művészetébe vezeti be az olvasót és rendkívüli betekintést nyújt az emberi viselkedés megértésébe. Ideális választás a 6MX Profilozó Kurzus mellé, illetve mindazok számára, akik szeretnének belemerülni a profilozás világába, és kiaknázni annak lehetőségeit a sikeres kommunikáció és emberi kapcsolatok területén.
Megveszem
elemzés - 8.75 GBP-tól | ~3900 HUF
Személyiségteszt
Profilozó tesztünk segítségével valós képet kapsz önmagadról! Megtudod milyen elkerülési és védekezési mechanizmusai vannak a karakterednek, milyen belső félelmek és vágyak hajtanak, valamint milyen előítéleteken és szűrőkön keresztül látod a világot. Egy több mint 100 oldalas leírást kapsz a személyiségedről, melyben praktikus tanácsokkal segítünk a jellemed fejlesztésében, hogy boldogabb és fejlettebb szinten élj. Útmutatót adunk ahhoz, hogyan ismerd fel mások karakterét és formáld az üzeneteidet a személyiségükhöz, hogy a legjobb hatékonyságot érd el.
Lássuk!
online kurzus - 23.96 GBP-tól | ~11200 HUF
5M Kurzus - Mesterkulcs a sikerhez
Ez a program egy olyan élethack, amit mindannyian szerettünk volna kapni gyerekkorunkban a sok használhatatlan tudás helyett. Egy olyan eszköztárat kapsz a kezedbe, amely hatékonyan és sallang nélkül készít fel az élet valós problémáira, mindezt a pszichológia, kommunikáció és önfejlesztés lencséjén keresztül. Bármilyen helyzetben is vagy, az eszközök, amiket most kapsz, teljesen új perspektívát adnak arra, hogyan működik a világ - mindenekelőtt lehetővé teszik, hogy oly módon az emberi viselkedést és interakciókat, mint még soha. Szuperképességeket adunk a kezedbe, és ez csak a kezdet.
Lássuk!
Online kurzus - 19.89 GBP/hó | ~8950 HUF 
6 Perc Röntgen Profilozás -
6MX
A 6MX-et (Six-Minute X-Ray™) eredetileg az amerikai különleges ügynökök számára hozták létre, akiknek kockázatos helyzetekben kellett maximum 6 perc alatt pontosan felmérni az alany pszichológiai mozgatórugóit. Ez a program lépésről lépésre vezet végig azokon a technikákon, amelyekkel átlátsz a társadalmi és szakmai álarcokon, szociális félelmeken, valamint megtalálod a döntések mögött rejlő valódi motivációt. Nincs mellébeszélés, csak részletes útmutató mindenről, amire szükséged van.
Bővebben

A siker végső soron az emberi tényezőn múlik, nem a pénzügyeken

Tudjuk, hogy igazából minden az emberi kapcsolatokon múlik. Ha még ezeket a sorokat olvasod, akkor te is olyan vagy, mint mi: nem csak, hogy tisztában vagy a fenti tételmondattal, de egyáltalán nem érdekelnek a hétköznapi eredmények. A legtöbb ember nem látja meg az előttük lévő potenciált, lefagynak stressz alatt és nem tesznek meg mindent a saját fejlődésükért. De te nem olyan vagy mint a legtöbb ember.
KAPCSOLAT
Legyen szó kérdésről, megjegyzésről vagy javaslatról, mindig örömmel fogadjuk megkeresésedet. Írj nekünk itt.
© 2023 Digital Neurons Ltd. All rights reserved.
Created by
Wavedropper